Specijalni tečaj slikanja uljem na platnu Robert Sedlar

SPECIJALNI TEČAJ SLIKANJA ULJEM NA PLATNU

Tečaj slikanja uljem na platnu upoznaje polaznike sa osnovama jedne od najzastupljenjijih tehnika u slikarstvu. Uz sve koji već posjeduju iskustvo slikanja uljem, tečaj je namijenjen i onima koji nikada nisu isprobali ovu tehniku. Tijekom slikanja polaznici će imati priliku naučiti sve bitne detalje vezane za pribor te osnovne načine slikanja uljem; takozvano slikanje alla prima (slikanje u jednom sloju), te postepeniji način slikanja u slojevima. Kroz nekoliko izazovnih motiva, na tečaju ćemo proći sve bitne korake kao što su: postavljanje temeljnog crteža, definiranje lokalnih boja, razrada slike u plohama, povezivanje (blending) i završno akcentiranje.

Zbog postupnosti opisanih metoda i individualiziranog pristupa svaki od polaznika, neovisno o stupnju vještine, biti će u mogućnosti proizvesti više od očekivanog rezultata. Škola osigurava daske, stolove, štafelaje, a ostale materijale polaznici nose sami po dogovoru sa edukatorima.

Potrebni materijali za rad na ovom tečaju:

Slikarsko platno 30x40cm 
Male staklenke za miješanje medija
Stare krpice za brisanje
BEZMIRISNI terpentin (odourless white spirit) *vrlo je važno da terpentin bude bezmirisni jer on nije štetan za udisanje kao obični terpentin
Set uljanih boja
Kistovi za uljane boje

Vidimo se na specijaliziranom ubrzanom tečaju slikanja uljem na platnu!

 

PRIJAVITE SE!

Ispunjavanjem obrasca i odabirom željenog termina prijavljujete se na tečaj. Sve informacije Vam šaljemo odmah nakon što zaprimimo vašu prijavu.

Upišite ime i prezime...

Cijena tečaja slikanja uljem na platnu:

Facebook