Specijalni tečaj apstraktnog slikanja Robert Sedlar

SPECIJALNI TEČAJ APSTRAKTNOG SLIKANJA

Specijalni ubrzani tečaj apstraktnog slikanja je tečaj u trajanju od 4 susreta po 2 puna sata (ukupno 8 sati), u jednom mjesecu.
Na svakom susretu demonstriramo različiti slikarski postupak za kreaciju apstraktne slike. Proučavamo povijesno relevantne apstraktne slikare i slikarice te se oslanjamo na njihove postupke i metode baratanja tehnikom (kratko predavanje uz demonstracijski video).

Slike izvodimo na posebnim papirima ili na platnu (vezano uz pojedinu metodu) u tehnici akrila. Iskustvo slikanja apstrakcije sjajna je prilika za apsolutne početnike kao i za osobe s predznanjem jer rezultat ne ovisi o razini crtačke ili slikarske vještine. Pristup svakom polazniku je individualiziran te je, osim isprobavanja i savladavanja jednostavnih slikarskih metoda, cilj svake lekcije i oslobađanje kreativne energije i idividualnog stvaralačkog potencijala.

Škola osigurava daske, stolove, štafelaje, a ostale materijale polaznici nose sami po dogovoru sa edukatorima.
Potrebni materijali za rad na ovom tečaju:

Papiri za akril formata 30x40cm
 Set akrilnih boja
 Kistovi za akrilne boje
 Krpa za brisanje kistova
 Prijanjajuća plastična kuhinjska folija (za paletu)

Vidimo se na specijaliziranom ubrzanom tečaju apstraktnog slikanja!

 

PRIJAVITE SE!

Ispunjavanjem obrasca i odabirom željenog termina prijavljujete se na tečaj. Sve informacije Vam šaljemo odmah nakon što zaprimimo vašu prijavu.

Upišite ime i prezime...

Cijena tečaja (4 dolaska / 8 sati):

Facebook