Najčešća pitanja i odgovori Atelier Sellier
Ako neki put propustite tečaj nećete ga platiti. Propuštene sate također možete uvijek nadoknaditi u nekom drugom terminu u dogovoru sa edukatorima.
Propušteni sat uvijek možete nadoknaditi, no u dogovoru sa edukatorima koji će vam reći u kojem terminu i koji dan možete nadoknaditi propušteni sat.
Klasičan tečaj se održava kontinuirano kroz cijelu godinu, a radionice su jednokratne te se održavaju jednom mjesečno.
Osnovni Basic tečaj traje 3 mjeseca, nakon kojega slijedi napredni Advanced tečaj koji traje 6 mjeseci. Tada prelazite u Master tečaj koji se održava 6 mjeseci, nakon čega možete polaziti REKREATIVNU GRUPU koja se održava kontinuirano kroz cijelu godinu.
Za svaku novu vještinu potrebno je strpljenje, stoga ne očekujte napredak preko noći. Vrlo je važno kontinuirano vježbati kako biste vidjeli napredak u radu, a mi smo tu da vas naučimo, motiviramo i potičemo.
Na tečaju učimo većinu crtačkih i slikarskih tehnika: olovka, ugljen, tuš, pastel, akvarel, akril, uljane tehnike, srednjevjekovna tempera, gvaš, kolaž, asemblage, mozaik, kombinirane tehnike..
Djeca mogu već od četvrte godine krenuti na naš tečaj za najmlađe.
Za pripreme se uvijek preporuča krenuti vrlo rano, idealno do godinu dana prije vašeg prijemnog ispita. U tom slučaju veće su šanse da naučimo sve što trebate da biste u potpunosti bili spremni za vaš prijemni. Također, pripreme je vrlo važno pohađati kontinuirano, bez prekida.
Prolaznost polaznika priprema u Školi crtanja i slikanja Atelier Sellier je čak 98%.