Najčešća pitanja i odgovori Atelier Sellier
Članarinu možete pauzirati dva (2) puta u sezoni ako je članarina plaćena do 31.12. i jedan puta ako je članarina plaćena iza 01.01. Članarina se može pauzirati na 2 tjedna. Svako dulje izbivanje sa tečaja smatra se neaktivnim članstvom. Za sve dogovore oko duljih izbivanja sa tečajeva javite se recepcijii.
Termin se ne gubi ni u kojem slučaju nego se isti može nadoknaditi u tekućem mjesecu, no plaćanje iduće mjesečne članarine se ne odgađa.
Ako imate previše obaveza i/ili smatrate da ćete imati stalne probleme sa redovnim dolascima preporučujemo da tečaj plaćate po dolasku. Ukoliko planirate tečajeve polaziti dugoročno obratite se recepciji za individualne dogovore oko cijena i uvjeta.
Ne, navedeni popusti mogu se koristiti samo kod plaćanja mjesečnih tečajeva.
U pravilu da, jer samo aktivni članovi imaju garantirano mjesto u željenoj grupi. Ukoliko se članstvo ponovno aktivira uvijek postoji mogućnost odabira željene grupe ukoliko u njoj ima slobodnih mjesta.
Ukoliko polaznici nisu redoviti u dolascima na tečaj gube kontinuitet potreban za kvalitetnu edukaciju i osobni kreativni razvoj, te zauzimaju mjesto polaznicima koji čekaju na upis. Cilj nam je osigurati kvalitetnu edukaciju u kontroliranim uvjetima i da svaki polaznik od svoje edukacije dobije maksimalno koliko zaslužuje.