Najčešća pitanja i odgovori Atelier Sellier
Članarinu možete pauzirati dva (2) puta u sezoni ako je članarina plaćena do 31.12. i jedan put ako je članarina plaćena iza 01.01. Članarina se može pauzirati na 2 tjedna. Svako dulje izbivanje sa tečaja smatra se neaktivnim članstvom. Za sve dogovore oko duljih izbivanja sa tečajeva javite se recepcijii.
Svaki propušteni dolazak na vaš tečaj trebate nam unaprijed najaviti kako biste imali pravo nadoknaditi isti u nekom drugom terminu po dogovoru. Nadoknada se radi u istom mjesecu, ali plaćanje iduće mjesečne članarine se ne odgađa, odnosno dolaskci se ne mogu prebacivati u idući mjesec.
Ako imate previše obaveza i/ili smatrate da ćete imati stalne probleme sa redovnim dolascima preporučujemo da tečaj plaćate po DROP IN dolasku. Ukoliko planirate tečajeve polaziti dugoročno obratite se recepciji za individualne dogovore oko cijena i uvjeta.
Ne, navedeni popusti mogu se koristiti samo kod plaćanja mjesečnih tečajeva.
U pravilu da, jer samo aktivni članovi imaju garantirano mjesto u željenoj grupi. Mjesto u grupi može se rezervirati isključivo uplatom mjesečne članarine početkom mjeseca.
Ukoliko polaznici nisu redoviti u dolascima na tečaj gube kontinuitet potreban za kvalitetnu edukaciju i osobni kreativni razvoj, te zauzimaju mjesto polaznicima koji čekaju na upis. Cilj nam je osigurati kvalitetnu edukaciju u kontroliranim uvjetima i da svaki polaznik od svoje edukacije dobije maksimalno koliko zaslužuje.