Specijalna radionica kaligrafije Robert Sedlar

SPECIJALNA RADIONICA KALIGRAFIJE

Na našim SPECIJALNIM RADIONICAMA KALIGRAFIJE polaznici se upoznaju sa različitim vrstama LATINIČNOG PISMA kroz povijest te razvijaju vještinu ispisivanja slova.
Rukopis je oblikovanje pisma svojstveno pojedincu. Vještina kaligrafije sastoji se u pravilnoj izvedbi slova, njihovu skladu i rasporedu. Osobito je cijenjena u arapskim zemljama i u Kini, gdje je uzdignuta na razinu umjetnosti. U europskim zemljama svako je pojedino pismo razvilo
estetska pravila izvedbe.

Na ovim radionicama polaznici će naučiti osnove oblikovanja pisama Staroga vijeka (Kvadratike, Rustike, Uncijale i Poluuncijale), srednjovjekovnih pisama Karolinške i Gotičke minuskule, te će razvijati vlastita pisma slobodnih poteza. Ispisivanje slova pobuđuje KREATIVNOST, OSVJEŠTAVA PEDANTNOST I STRPLJIVOST te ima TERAPIJSKI UČINAK. Kaligrafija se može primijeniti u izradi plakata, čestitki, diploma, potvrda i pozivnica te poslužiti kao originalan poklon.

Ova radionica namjenjena je za ODRASLE I MLADE i prilagođena je za početnike i polaznike sa iskustvom, a sav pribor za rad je uključen u cijenu radionice.

CIJENA: 50 eura
TRAJANJE: 3 sata
LOKACIJA: Škola crtanja i slikanja Atelier Sellier
EDUKATOR: Prof. Iva Sabolić, mag.art.
MATERIJALI: Svi materiali za rad su OSIGURANI!

Datume održavanja radionica možete pronaći na prijavnici ispod. Prijavi se već danas!

PRIJAVNICA ZA SPECIJALNU RADIONICU KALIGRAFIJE

Kako biste se PRIJAVILI na specijalnu radionicu kaligrafije, molimo najprije ispunite prijavnicu. Nakon što nam pošaljete prijavu kontaktirat ćemo Vas za detalje oko nadolazećeg eventa. Zabavimo se zajedno u Atelieru Sellier!

Moguće odabrati više termina...

———————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————–

Cjenik radionice

Trajanje: 3 sata (180 min) 50 €

SAV MATERIJAL UKLJUČEN U CIJENU!

Plaćanje edukacija / tečajeva možete izvršiti isključivo transakcijskim putem na račun Škole crtanja i slikanja Atelier Sellier i to najkasnije 24h prije termina edukacije:

  • IBAN: HR1323600001102806716
  • Naziv firme: Sellier Art d.o.o.
  • Poštanska adresa: Dudovec 53, 10090 Zagreb
  • Poziv na broj: Upišite datum plaćanja (npr.01-01-2023)
  • Opis plaćanja: Upišite ime i prezime polaznika i naziv radionice