ART PARTY Robert Sedlar

ART PARTY by Atelier Sellier

Za naše drage polaznike (i sve ostale) koji uz kvalitetnu edukaciju u Atelieru Sellier žele dodatno “začiniti” svoj tjedan, pripremili smo Sellier ART PARTYtematske slikarske radionice uz čašu kvalitetnog vina! ART PARTY edukativne su radionice zabavnog karaktera koje svaki puta obrađuju drugačiju temu i tehniku, ali u puno opuštenijoj atmosferi od naših klasičnih tečajeva.

Ova specijalna radionica namijenjena je svima onima koji vole crtati i slikati, družiti se i dobro se zabaviti uz čašu vina, ugodnu glazbu, i sve to uz stručno vodstvo naših edukatora!

ART PARTY održava se u obliku tematskih radionica u Atelieru Sellier. Za iduće radionice pratite nas redovito na društvenim mrežama. Radionica traje puna 2 sata, a na svakoj radionici bit će posebna tema sa odabranim motivima i tehnikom koji se obrađuju taj dan. Sav materijal za rad osigurava škola!

Vi ponesite samo dobru volju i osmjeh, povedite sa sobom prijatelja, roditelja, sestru, bratića… Mi ćemo se pobrinuti da vam ovaj događaj ostane u lijepom sjećanju i da napravite odličan rad koji možete ponijeti sa sobom kući.

Prijavi se već danas!

PRIJAVNICA ZA ART PARTY

Kako biste se PRIJAVILI na ART PARTY u Školi crtanja i slikanja Atelier Sellier, ispunite prijavnicu. Nakon što nam pošaljete prijavu kontaktirat ćemo Vas za detalje oko nadolazećeg eventa. Zabavimo se zajedno u Atelieru Sellier!

———————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————–

Cjenik za ART PARTY za naše članove

ART PARTY RADIONICA Trajanje 120 min (DOLAZAK) / SAV MATERIJAL UKLJUČEN U CIJENU! 35 €

Plaćanje edukacija / tečajeva možete izvršiti isključivo transakcijskim putem na račun Škole crtanja i slikanja Atelier Sellier i to najkasnije 24h prije termina edukacije:

  • IBAN: HR1323600001102806716
  • Naziv firme: Sellier Art d.o.o.
  • Poštanska adresa: Dudovec 53, 10090 Zagreb
  • Poziv na broj: Upišite datum plaćanja (npr.01-01-2023)
  • Opis plaćanja: Upišite ime i prezime polaznika i naziv tečaja