ONLINE TEČAJ CRTANJA I SLIKANJA Robert Sedlar

S ponosom vam predstavljamo potpuno NOVU mogućnost edukacije – ONLINE edukacija crtanja, slikanja, ilustracije, kaligrafije. Online edukaciju radimo isključivo individualno – 1na1. Online edukacija idealna je opcija za sve zainteresirane polaznike koji žele naučiti više u udobnosti vlastitog doma. Ova edukacija idealna je i za one koji nisu iz Zagreba, a voljeli bi se educirati kod nas. Čekamo Vas online!

NAŠI EDUKATORI ČEKAJU NA VAS, A DOVOLJNO JE SAMO KLIKNUTI NA JEDAN OD LINKOVA NIŽE I PRIJAVITI SE NA ŽELJENI TERMIN. SVE OSTALO PREPUSTITE NAMA! “LISTEN TO YOUR ART!”

Za potrebe video komunikacije koristimo dva servisa – ZOOM i Skype. Ukoliko koristite jedan od navedenih servisa onda možemo početi za doslovno 5 minuta :), ali ako ne koristite ove servise i potrebna vam je pomoć, možete računati na nas 🙂

———————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————–

Besplatno skinite aplikacije:

———————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————–

PRIJAVITE SE ZA ONLINE TEČAJEVE

Kako biste se PRIJAVILI na ONLINE tečajeve Škole crtanja i slikanja Atelier Sellierkliknite na jedan od linkova niže i ispunite prijavnicu. Nakon što nam pošaljete prijavu kontaktirat ćemo Vas za detalje vaše edukacije. ONLINE edukaciju smo podjelili na tečajeve za ODRASLE, tečajeve za DJECU, OBITELJSKI ONLINE TEČAJ i STRUČNE PRIPREME. Još jednom vam se želimo od srca zahvaliti na odabiru naše ONLINE edukacije.

Za sva pitanja slobodno nam se obratite na broj 091/4411257 ili nam pošaljite upit na info.skolacrtanja@gmail.com.

———————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————–

Cjenik ONLINE usluga

Online INDIVIDUALNA EDUKACIJA za jednu osobu Trajanje 60 min 25 €

Individualna poduka je vrsta edukacije u kojoj se edukator posvećuje samo jednome polazniku što osigurava najbrži napredak.

Online tečaj DIGITALNOG CRTANJA Trajanje 16h 90 €

Zoom grupna edukacija

Plaćanje edukacija / tečajeva možete izvršiti isključivo transakcijskim putem na račun Škole crtanja i slikanja Atelier Sellier i to najkasnije 24h prije termina edukacije:

  • IBAN: HR1323600001102806716
  • Naziv firme: Sellier Art d.o.o.
  • Poštanska adresa: Dudovec 53, 10090 Zagreb
  • Poziv na broj: Upišite datum plaćanja (npr.01-01-2022)
  • Opis plaćanja: Upišite ime i prezime polaznika i naziv tečaja