Škola crtanja i slikanja Atelier Sellier Atelier Sellier

Škola crtanja i slikanja Atelier Sellier

Škola crtanja Atelier Sellier djeluje 10 godina, a nalazi se na dvije atraktivne lokacije u Zagrebu (centar i zapad). Atelier Sellier pruža stručnu edukaciju kroz razne umjetničke tečajeve i kreativne radionice, te organizira terenske nastave i izložbe polaznika. Atelier Sellier u ponudi ima jedinstvene tečajeve i kreativne radionice namijenjene svim uzrastima, a iz ponude izdvajamo: Art Master Class, tečaj crtanja i slikanja, tečaj stripa, tečaj ilustracije, tečaj kiparstva, tečaj lončarstva, tečaj kaligrafije, tečaj grafike. Osim redovnih tečajeva vodimo i redovne stručne pripreme za umjetničke srednje škole i fakultete i ponosimo se izvrsnim rezultatima!

Za one koji žele više, organiziramo i specijalizirane jednokratne radionice poput radionice portret/akt/figura, radionice apstraktnog slikanja i Art Piknik radionica na otvorenom. Atelier Sellier ponosi se stručnim i profesionalnim edukatorima koji nesebično prenose svoje znanje. U edukacijama gajimo individualni pristup svakome polazniku i osiguravamo svojim polaznicima lijep i topli ambijent, uz kavu, čaj i osmijeh. 🙂 Hvala svim našim dosadašnjim polaznicima na ukazanom povjerenju i unaprijed se zahvaljujemo svim budućim polaznicima na odabiru naše škole! Tu smo za vas!

NAŠE OBEĆANJE Naš najvažniji prioritet ste Vi, polaznici. Vjerujemo u naše opsežno znanje i iskustvo i povodimo se najvišim standardima koji garantiraju kvalitetnu edukaciju kroz profesionalan pristup, ali i kreativnu umjetničku zabavu. Dodatno, naše vjerne polaznike nagrađujemo kroz razne aktivnosti unutar i izvan škole slikanja i crtanja, ali i kroz besplatne radionice te terensku nastavu. Vaše zadovoljstvo razinom edukacije i stečenim znanjem je naša najveća nagrada. Pozivamo Vas da nova iskustva i prve poteze olovkom/kistom napravite sa nama.

Martina Sedlar, mag.art.
Vlasnica škole crtanja i slikanja Atelier Sellier

Stručni tim edukatora

Martina Sedlar, mag.art.

Vlasnica škole

Damir Sobota, mag.art.

Stručni edukator

Patricija Purgar, mag.art.

Stručni edukator

Iva Majurac, mag.art.

Stručni edukator

Janko Ivčić, mag.art.

Stručni edukator

Vid Lončarević, mag.art.

Stručni edukator

Karlo Ris, mag.art.

Stručni edukator

Iva Sabolić, mag.art.

Stručni edukator

Mirjam Tišljar Vukelić, mag.art.

Stručni edukator

Filip Novak, mag.art.

Stručni edukator

ŽELITE POSTATI DIO TIMA?

Edukator crtanja i slikanja

Trebež 20, 10090 Zagreb
info.skolacrtanja@gmail.com
CV, Zamolba

Molimo sve zamolbe i CV poslati na jedan od niže navedenih kontakata. Povratnu informaciju i termin za predstavljanje šaljemo nakon što pregledamo CV.