Specijalni tečaj kiparstva Atelier Sellier

Tečaj kiparstva

Tečaj kiparstva namijenjen je odraslima i mladima, grupe su male - do 10 osoba, a pristup u edukaciji je individualiziran prema svakome polazniku što omogućuje brže napredovanje i usmjeravanje polaznika ovisno o njegovim ambicijama i mogućnostima. U cijenu tečaja uključen je sav materijal za rad.

Na tečaju kiparstva radimo modeliranje reljefa u glini, izrađujemo kalupe i lijevamo skulpture, modeliramo u stiroduru i u žici, kaširamo, patiniramo, radimo tehniku asamblaža i izrađujemo vlastite skulpture.

Materijali koje koristimo na tečaju su glina, gips, stirodur, papir, žica, asamblaž, materijali za bojanje i patiniranje itd... Cilj modeliranja je, kao i u dugim umjetničkim granama, ovladati percepcijom gledanja i zapažanja, naučiti se služiti alatom, prakticirati tehniku uz maštu i kreativnost i ono najvažnije postići volumen, jer je kiparstvo umjetnost trodimenzionalnosti.

 

Materijali koje koristimo na tečaju kiparstva:

GLINA
GIPS
ŽICA
STIRODUR
PAPIRI
RAZNI PREDMETI (ČEPOVI, LUTKE, KRPE...)
BOJE, SPREJEVI, KISTOVI

PRIJAVITE SE!

Ispunjavanjem obrasca i odabirom željenog termina prijavljujete se na tečaj. Sve informacije Vam šaljemo odmah nakon što zaprimimo vašu prijavu.

Upišite ime i prezime...

Cijene tečaja za ODRASLE I MLADE:

Cijene tečaja za UMIROVLJENIKE:

Facebook