Specijalni tečaj kiparstva Atelier Sellier

TEČAJ KIPARSTVA

Tečaj kiparstva namijenjen je odraslima i mladima, grupe su male (do 10 osoba), a pristup u edukaciji je individualiziran prema svakome polazniku što omogućuje brže napredovanje i usmjeravanje polaznika ovisno o njegovim ambicijama i mogućnostima. Na tečaj se mogu upisati potpuni početnici i oni sa iskustvom.

Na tečaju kiparstva modeliramo GLINOM motive po promatranju i predlošcima , te stvaramo vlastite SKULPTURE i RELJEFE, izrađujemo KALUP i LIJEVAMO jednu skulpturu, a tečaj završavamo sa izradom skulpture LJUDSKE FIGURE/AKTA po gledanju u živi model. U cijenu tečaja uključen je sav materijal za rad, a sve što izradite možete sa sobom ponijeti kući. 🙂

Cilj modeliranja je, kao i u dugim umjetničkim granama, ovladati percepcijom gledanja i zapažanja, naučiti se služiti alatom, prakticirati tehniku uz maštu i kreativnost i ono najvažnije postići volumen, jer je kiparstvo umjetnost trodimenzionalnosti.

UPISI SU U TIJEKU!

 

Materijali koje koristimo na tečaju kiparstva:

GLINA
GIPS

PRIJAVITE SE!

Ispunjavanjem obrasca i odabirom željenog termina prijavljujete se na tečaj. Sve informacije Vam šaljemo odmah nakon što zaprimimo vašu prijavu.

Upišite ime i prezime...

Cijene tečaja za ODRASLE I MLADE:

Cijene tečaja za UMIROVLJENIKE:

Facebook