Specijalni ONLINE tečaj digitalnog crtanja Robert Sedlar

Novo!! Specijalni ONLINE tečaj digitalnog crtanja

Pridruži se stimulativnoj atmosferi i uz stručno vodstvo napravi svoje prve prave digitalne slike i ilustracije na našem ONLINE tečaju DIGITALNOG CRTANJA! 🙂

Ovaj program je osnovni / basic program učenja digitalnog crtanja. Kroz niz zadataka učimo koristiti osnovne alate i metode digitalnog crtanja i slikanja. Koristimo Zoom aplikaciju, a svaki polaznik treba osigurati svoj Ipad ili android tablet uz naravno odgovarajuću olovku za crtanje (ovisno o vrsti tableta).

Ovaj tečaj namijenjen je mladima (od 12 godina na dalje) i odraslima, a prilagođen je za potpune početnike, kao i za one malo naprednije. Online tečaj digitalnog crtanja i slikanja traje ukupno 2 mjeseca (tečaj se polazi 1x tjedno u trajanju od 2 sata - 120 min).

Što ćemo crtati? Voće, cvijeće, kuće, ljude, životinje, robote i još mnogo toga. Motivi će biti jednostavni za crtanje kako bismo u vježbi i rješenjima mogli biti što kreativniji.

Kako ćemo crtati? Istražit ćemo mnoge načine crtanja svijeta – skicozni, geometrijski, realistični, stripovski, karikaturalni (cartoon-style) i još mnoge druge, a kroz poticajne domaće zadaće razvijat ćete i svoj vlastiti stil.

Što ćemo učiti?

Osim što ćemo vježbati korištenje programa i njegovih alata, bavit ćemo se i osnovnim likovnim elementima kao što su linija, ploha, ton i boja te kako pomoću osnovnih načela likovnosti osnažiti i unaprijediti naše crteže i slike.

Edukaciju vodi prof. Vid Lončarević., mag.art.

Za raspored tečajeva i informacije o početku slobodno nas kontaktirajte!

 

Teme koje obrađujemo na online tečaju digitalnog crtanja:

VOĆE
CVIJEĆE
KUĆE
FIGURE
ŽIVOTINJE
ROBOTI

PRIJAVITE SE!

Ispunjavanjem obrasca i odabirom željenog termina prijavljujete se na tečaj. Sve informacije Vam šaljemo odmah nakon što zaprimimo vašu prijavu.

Cijena tečaja:

Termini održavanja:

Facebook