Radionice kiparstva Atelier Sellier

★ NOVE RADIONICE KIPARSTVA za POČETNE i NAPREDNE - INDIVIDUALAN PRISTUP

Škola crtanja i slikanja Atelier Sellier predstavlja vam NOVU RADIONICU KIPARSTVA za sve uzraste!
Cilj radionice je polaznicima približiti KIPARSTVO KAO UMJETNOST OBLIKOVANJA VOLUMENA U PROSTORU, kroz INDIVIDUALNI PRISTUP svakome polazniku.

GDJE I KADA?

Lokacija: Škola crtanja i slikanja Atelier Sellier Zagreb centar, Zrinjevac 10
Termini: Navedeni u rasporedu
Cijena: 150 kn / 125,00 kuna za polaznike ŠKole Atelier Sellier (sav materijal i alat su uključeni u cijenu radionice)

Radionica ima ograničen broj mjesta stoga je potrebno prijaviti se na radionicu UNAPRIJED te uplatiti članarinu za REZERVACIJU mjesta u grupi. Uplatu možete izvršit osobnim dolaskom na našu adresu ili putem internet bankarstva. U slučaju premalo prijavljenih sudionika radionica se pomiče na idući datum održavanja ili vam se vraća uplaćena članarina. Za datume održavanja svih radionica redovito nas pratite na facebook i web stranicama kako biste se na vrijeme informirali o idućoj radionici.

ŠTO JE KIPARSTVO?
Kiparstvo je grana likovne umjetnosti, vrsta likovnog izražavanja trodimenzionalnim oblicima i tijelima-skulpturama. Za razliku od slike, koja ima samo dvije dimenzije (visinu i širinu), kip ima i treću - dubinu. Kiparsko djelo se može osjetiti (odmjeriti) dodirom ruke, taktilno - opipati.
Skulpturu možemo promatrati i kao oblikovanje ploha volumena. Tako skulptura može biti jedinstvena i statična ako joj plohe lagano prelaze jedna u drugu, stvarajući jedva zamjetne sjene, a opet može biti jako dinamična ako se plohe lome i dopuštaju ulazak više prostora između njih i samim time stvarajući tamnije sjene. Sama površina skulpture može stvarati igru svjetlosti i sjena. Tako ona može biti: savršeno uglačana, hrapava ili veoma neravna.
U načinu oblikovanja volumena moguć je velik raspon: od ponavljanja prirodnih oblika, preko njihove stilizacije do sasvim novih, apstraktnih oblika.

 

Cijene radionice / 120 min (2h):

Datum i vrijeme održavanja radionice:

Facebook