Radionice crtanja PORTRETA, AKTA I FIGURE Robert Sedlar

Radionice crtanja PORTRETA, AKTA i FIGURE

Za sve one koji žele crtati i slikati PORTRET / AKTA / FIGURU u živo, ovo je idealna prilika! Radionica je otvorena za sve one koji žele naučiti ili usavršiti crtanje/slikanje ljudske figure/akta po gledanju u živi model uz vodstvo naših stručnih edukatora.

Radionica se održava jednom mjesečno na našoj lokaciji u centru  na adresi Zrinjevac 10, a datumi radionica navedeni su u prijavnici ispod. Za rezervaciju mjesta najprije je potrebno ISPUNITI PRIJAVNICU uz odabir željenog datuma, a nakon što nam pošaljete prijavnicu javit ćemo vam se sa svim ostalim detaljima.

Cijena radionice je 50 €i u cijenu je uključen sav materijal za rad.

Radionica ima ograničen broj mjesta stoga je potrebno prijaviti se na radionicu UNAPRIJED te uplatiti puni iznos za rezervaciju mjesta u grupi.  Plaćanje se može izvršiti osobnim dolaskom na našu adresu ili putem internet bankarstva. U slučaju premalo prijavljenih sudionika radionica se pomiče na idući datum održavanja ili vam se vraća uplaćeni iznos.

Za datume održavanja radionica redovito nas pratite na facebook i web stranicama kako biste se na vrijeme informirali o idućoj radionici.

Prijavi se već danas!

PRIJAVNICA za radionice crtanja PORTRETA, AKTA i FIGURE

Kako biste se PRIJAVILI na radionice crtanja PORTRETA, AKTA i FIGURE u Školi crtanja i slikanja Atelier Sellier, ispunite prijavnicu. Nakon što nam pošaljete prijavu kontaktirat ćemo Vas za detalje oko nadolazećeg eventa. Zabavimo se zajedno u Atelieru Sellier!

Moguće odabrati više termina...

———————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————–

Cjenik za radionice crtanja PORTRETA, AKTA i FIGURE

RADIONICA Trajanje 180 min 50 €

SAV MATERIJAL UKLJUČEN U CIJENU

Plaćanje edukacija / tečajeva možete izvršiti isključivo transakcijskim putem na račun Škole crtanja i slikanja Atelier Sellier i to najkasnije 24h prije termina edukacije:

  • IBAN: HR1323600001102806716
  • Naziv firme: Sellier Art d.o.o.
  • Poštanska adresa: Dudovec 53, 10090 Zagreb
  • Poziv na broj: Upišite datum plaćanja (npr.01-01-2023)
  • Opis plaćanja: Upišite ime i prezime polaznika i naziv tečaja