Radionice crtanja PORTRETA, AKTA I FIGURE Robert Sedlar

Radionice crtanja PORTRETA, AKTA i FIGURE

Jednom mjesečno Škola crtanja i slikanja Atelier Sellier organizira radionicu crtanja PORTRETA / AKTA / FIGURE u živo. Radionica je otvorena za sve polaznike škole crtanja i slikanja Atelier Sellier, i za sve one koji žele naučiti ili usavršiti crtanje/slikanje ljudske figure/akta po gledanju u živi model uz vodstvo naših stručnih edukatora.

Radionica se održava jednom mjesečno na našoj lokaciji u centru  na adresi Zrinjevac 10, a predviđeni dan održavanja je NEDJELJA 18:00-21:00h (puna 3 sata)Datumi radionica navedeni su u prijavnici ispod. Za rezervaciju mjesta najprije je potrebno ISPUNITI PRIJAVNICU uz odabir željenog datuma, a nakon što nam pošaljete prijavnicu javit ćemo vam se sa svim ostalim detaljima.

Cijena dolaska na radionicu iznosi 150 kuna za polaznike škole i 200 kuna za sve ostale koji žele prisustvovati radionici. U cijenu je uključen sav materijal za rad.

Radionica ima ograničen broj mjesta stoga je potrebno prijaviti se na radionicu UNAPRIJED te uplatiti kotizaciju za rezervaciju mjesta u grupi.  Kotizaciju možete uplatiti osobnim dolaskom na našu adresu ili putem internet bankarstva. U slučaju premalo prijavljenih sudionika radionica se pomiče na idući datum održavanja ili vam se vraća uplaćena kotizacija.

Za datume održavanja radionica redovito nas pratite na facebook i web stranicama kako biste se na vrijeme informirali o idućoj radionici.

Prijavi se već danas!

PRIJAVNICA za radionice crtanja PORTRETA, AKTA i FIGURE

Kako biste se PRIJAVILI na radionice crtanja PORTRETA, AKTA i FIGURE u Školi crtanja i slikanja Atelier Sellier, ispunite prijavnicu. Nakon što nam pošaljete prijavu kontaktirat ćemo Vas za detalje oko nadolazećeg eventa. Zabavimo se zajedno u Atelieru Sellier!

Moguće odabrati više termina...

———————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————–

Cjenik za radionice crtanja PORTRETA, AKTA i FIGURE

POLAZNICI ŠKOLE Trajanje 180 min (DOLAZAK) / SAV MATERIJAL UKLJUČEN U CIJENU! 150,00 kn
VANJSKI SUDIONICI Trajanje 180 min (DOLAZAK) / SAV MATERIJAL UKLJUČEN U CIJENU! 200,00 kn

Plaćanje edukacija / tečajeva možete izvršiti isključivo transakcijskim putem na račun Škole crtanja i slikanja Atelier Sellier i to najkasnije 24h prije termina edukacije:

  • IBAN: HR1823600001102845329
  • Naziv firme: Prava skica d.o.o.
  • Adresa firme: Trebež 14a, 10090 Zagreb
  • Poziv na broj: Upišite datum plaćanja (npr.15-05-2021)
  • Opis plaćanja: Upišite ime i prezime polaznika i naziv tečaja