Radionica ekspresivnog slikanja Robert Sedlar

RADIONICA EKSPRESIVNOG SLIKANJA

Radionica ekspresivnog slikanja zabavna je radionica koju mogu polaziti svi zainteresirani polaznici bez obzira na iskustvo.

Temeljna pretpostavka je da svatko može napraviti umjetničko djelo koje odražava samoga stvaratelja. Radi se o gestualnoj aktivnosti koja pomalo izmiče racionalnoj kontroli. Uz vodstvo stručne osobe, polaznik uplovljava u proces izražavanja vlastitog svijeta. Prskanjem boje, intuitivnim potezima i ekspresijom svojih osjećaja na papiru, zajedno otkrivamo vlastite resurse i sposobnosti, neovisno o krajnjem produktu i estetici.

Datume održavanja radionica možete pronaći na prijavnici ispod.

Teme radionica i datume održavanja kreativnih likovnih radionica redovito pratite na našim stranicama, a radionice su otvorene za odrasle, umirovljenike i djecu (srednja školska dob).

Prijavi se već danas!

PRIJAVNICA ZA RADIONICU EKSPRESIVNOG SLIKANJA

Kako biste se PRIJAVILI na radionicu ekspresivnog slikanja u Školi crtanja i slikanja Atelier Sellier, ispunite prijavnicu. Nakon što nam pošaljete prijavu kontaktirat ćemo Vas za detalje oko nadolazećeg eventa. Zabavimo se zajedno u Atelieru Sellier!

Moguće odabrati više termina...

———————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————–

Cjenik radionice

Trajanje 120 min (DOLAZAK) / SAV MATERIJAL UKLJUČEN U CIJENU! 263,71 KN / 35 €

Plaćanje edukacija / tečajeva možete izvršiti isključivo transakcijskim putem na račun Škole crtanja i slikanja Atelier Sellier i to najkasnije 24h prije termina edukacije:

  • IBAN: HR1323600001102806716
  • Naziv firme: Sellier Art j.d.o.o.
  • Poštanska adresa: Dudovec 53, 10090 Zagreb
  • Poziv na broj: Upišite datum plaćanja (npr.01-01-2022)
  • Opis plaćanja: Upišite ime i prezime polaznika i naziv tečaja