Obiteljska radionica ilustracije Atelier Sellier

★ OBITELJSKA RADIONICA ILUSTRACIJE

Škola crtanja i slikanja Atelier Sellier predstavlja vam NOVU OBITELJSKU RADIONICU ILUSTRACIJE za sve uzraste! Ova zabavna i kreativna radionica namijenjena je cijeloj obitelji (malima i velikima) koji zajedno žele provesti KVALITETNO VRIJEME uz STRUČNU EDUKACIJU! Radionica se održava u najavljenom datumu (vikendom) u Atelieru Sellier, lokacija zapad - Trebež 20 ili centar - Gundulićeva 26. Za točne datume i mjesto održavanja pratite nas na stranicama...

GDJE I KADA?

Lokacija: Škola crtanja i slikanja Atelier Sellier, Trebež 20 ili Gundulićeva 26
Termini: Navedeni u rasporedu
Cijena: 100,00 kuna po osobi (svi materijali za rad su uključeni u cijenu radionice)

Ilustracija produbljuje smisao za estetiku te pridonosi razvoju likovnog stvaralaštva. Za sve one koji žele produbiti svoju maštu, izraziti kreativnost na novi način, kroz svoje jedinstvene likove iz mašte, uz stvaranje priče, koncepta, teksta, slike, crteža… Ovaj tečaj svakako je dobra nadopuna klasičnom tečaju crtanja i slikanja.

EDUKATORICA ILUSTRACIJE

Mirjam Tišljar Vukelić, mag.art., rođena u Zagrebu 1983.godine. Magistrirala je na Akademiji likovnih umjetnosti u Zagrebu, smjer slikarstvo u klasi prof. D. Jurića, također studirala na Indiana University of Pennsylvania USA, a maturirala u Školi primijenjenih umjetnosti i dizajna u Zagrebu, odjel za dizajn metala u klasi prof. H. Ljubića. Članica je Hrvatskog društva likovnih umjetnika (HDLU) , živi i radi u Zagrebu, sudjelovala na nekoliko smostalnih i skupnih izložbi i likovnim kolonijama.

 

Cijene radionice / 120 min (2h):

Datum i vrijeme održavanja radionice:

Facebook