Kreativne likovne radionice Robert Sedlar

KREATIVNE LIKOVNE RADIONICE

Kreativne likovne radionice zabavne su hobi radionice koju mogu polaziti svi zainteresirani polaznici bez obzira na iskustvo. Kreativne radionice su idealno rješenje za sve one koji nisu u mogućnosti polaziti redovne tečajeve crtanja i slikanja, ali i za sve oni koji žele unaprijediti svoje vještine i naučiti nove tehnike i pritom se dobro zabaviti.

Kroz ove kreativne radionice polaznici će se upoznati sa različitim crtačkim, slikarskim i kiparskim tehnikama, a svaka radionica ima unaprijed zadanu temu i tehniku koja se obrađuje. Datume održavanja radionica možete pronaći na prijavnici ispod.

Teme radionica i datume održavanja kreativnih likovnih radionica redovito pratite na našim stranicama, a radionice su otvorene za odrasle, umirovljenike i djecu (srednja školska dob).

Prijavi se već danas!

PRIJAVNICA ZA KREATIVNU LIKOVNU RADIONICU

Kako biste se PRIJAVILI na kreativnu likovnu radionicu u Školi crtanja i slikanja Atelier Sellier, ispunite prijavnicu. Nakon što nam pošaljete prijavu kontaktirat ćemo Vas za detalje oko nadolazećeg eventa. Zabavimo se zajedno u Atelieru Sellier!

Moguće odabrati više termina...

———————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————–

Cjenik kreativne likovne radionice

POLAZNICI ŠKOLE Trajanje 120 min (DOLAZAK) / SAV MATERIJAL UKLJUČEN U CIJENU! 125,00 kn
VANJSKI SUDIONICI Trajanje 120 min (DOLAZAK) / SAV MATERIJAL UKLJUČEN U CIJENU! 150,00 kn

Plaćanje edukacija / tečajeva možete izvršiti isključivo transakcijskim putem na račun Škole crtanja i slikanja Atelier Sellier i to najkasnije 24h prije termina edukacije:

  • IBAN: HR1823600001102845329
  • Naziv firme: Prava skica d.o.o.
  • Adresa firme: Trebež 14a, 10090 Zagreb
  • Poziv na broj: Upišite datum plaćanja (npr.15-05-2021)
  • Opis plaćanja: Upišite ime i prezime polaznika i naziv radionice