Kreativna crtaonica za djecu Robert Sedlar

NOVO! KREATIVNA CRTAONICA ZA DJECU PREDŠKOLSKE DOBI

Dobrodošli u KREATIVNU CRTAONICU Atelier Sellier! Kreativna crtaonica namijenjena je DJECI PREDŠKOLSKE DOBI (4-7 godina).

Kreativna crtaonica NOVI JE PROGRAM u ponudi Škole crtanja i slikanja Atelier Sellier, a ovaj program razlikuje se od programa našeg klasičnog tečaja crtanja i slikanja. Kako bismo maksimalno unaprijedili edukaciju za djecu, odlučili smo uvesti ovaj poseban program edukacije za naše predškolarce. Na kreativnoj crtaonici ne radimo klasičnu edukaciju crtanja i slikanja kao na redovnim tečajevima, već se fokusiramo prvenstveno na RAZVIJANJE KREATIVNOSTI i MAŠTE uz ZABAVU i DRUŽENJE.  Na ovoj radionici djeca će razvijati SMISAO ZA STVARALAŠTVO, razvijat će BOGATU IMAGINACIJU, SPRETNOST i PRECIZNOST, a sve to uz STRUČNO VODSTVO naših edukatora. Na kreativnoj crtaonici osiguran je sav materijal za rad, a na svakoj radionici radimo različite kreativne zadatke u opuštenoj atmosferi ateliera. Osim crtanja olovkama, bojicama, pastelama, izrađivat ćemo predmete od raznih materijala, slikat ćemo prstima, kistovima, otiskivat ćemo boju, i puno više toga…

TERMINE i CIJENE kreativne crtaonice možete pronaći niže u PRIJAVNICAMA. Ukoliko želite upisati dijete na kreativnu crtaonicu, molimo najprije ISPUNITE PRIJAVNICU, a mi ćemo vam se potom javiti sa svim ostalim detaljima.

Vidimo se na KREATIVNOJ CRTAONICI u Atelieru Sellier!

 

PRIJAVITE SVOJE DIJETE NA CRTAONICU

Kako biste PRIJAVILI svoje dijete na CRTAONICU Škole crtanja i slikanja Atelier Sellier ispunite obrazac za prijavu niže. Nakon što nam pošaljete prijavu kontaktirat ćemo Vas za detalje.

Za sva pitanja osigurali smo DVIJE telefonske linije kako bismo mogli brzo i kvalitetno odgovoriti na sva vaša pitanja. Slobodno nam se obratite na 091/4411257 (Luka) i 091/4411277 (Martina).

 

OBRAZAC ZA PRIJAVU

Odabrana starost: 4
Upišite ime i prezime jednog od roditelja djeteta
Odaberite željenu članarinu...

———————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————–

Cjenik KREATIVNE CRTAONICE ZA DJECU

LJETNA CRTAONICA ZA DJECU 10 DOLAZAKA 500,00 KN

Osiguran je sav materijal za rad

DROP IN DOLAZAK 1 DOLAZAK 80,00 kn

Osiguran je sav materijal za rad

———————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————–

Plaćanje edukacija / tečajeva možete izvršiti transakcijskim putem na račun Škole crtanja i slikanja Atelier Sellier :